O Kutku za knjigu

Dobrodošli u moj Kutak!

Pozdrav!

Da se upoznamo:

Zovem se Ivana i imam 30 i koju godinu. Mama sam koja obožava knjige otkad zna za sebe, i svim se silama trudim prenijeti tu ljubav i na svoje klince, od milja zvane Malac i Princeza.

Sve knjige koje čitam (s) njima i koje toplo preporučamo možete pronaći u kutku za male čitatelje.

Diplomirana sam prevoditeljica engleskog i njemačkog jezika i životna želja mi je oduvijek bila postati književni prevoditelj. Ta mi se želja ipak nije ispunila jer me život odveo na neku drugu stranu.

No, ipak imam cool posao. Bavim se content marketingom, i ovaj blog savršen je spoj dvije stvari koje me trenutno jako zanimaju— digitalni marketing i knjige.

Kutak za knjigu stoga je savršen poligon za ispucavanje kreativne energije i primjenu svega što sam u svom poslu naučila.

Ali prvenstveno, Kutak je odraz ljubavi prema čitanju i želje da svoja razmišljanja o knjigama koje čitam negdje zabilježim, pospremim, i podijelim sa svim knjigoljupcima koje, lutajući bespućima Interneta, možda put nanese i u ovaj mali kutak.


Vijesti i objave iz Kutka možete pratiti na Facebook stranici ili na Instagramu. Za sve upite i kontakt na raspolaganju je kontakt stranica ili email.