oznake za vrata ne smetaj moj kutak za knjigu
izradite sami

Izradite sami: oznake za vrata za knjigoljupce

Ne dajte se smetati – izradite oznake za vrata i svima dajte do znanja da ne želite da Vas itko ometa dok uživate u čitanju.

Datoteke možete preuzeti malo niže u postu u PDF formatu (klikom na download otvara se PDF pretpregled gdje ih možete spremiti ili odmah poslati na printanje) . Isprintajte ih, izrežite, presavijte napola, zalijepite dvije polovice i to je to!

Evo nekih savjeta za printanje:

  • preporučam printanje na deblji papir ili tanji karton. Oznake su namjerno duple kako biste mogli birati na koju stranu ih objesiti, ali i kako bi dobile na strukturi ukoliko printate na obični papir. Ipak, vodite računa da papir ne bude pretanak jer bi se suprotna strana mogla prozirati!
  • oznake za vrata možete printati na papir u boji (moj je smeđi kraft papir i uživo izgleda daleko bolje) ili na bijeli. S bijelim možete nadalje pustiti mašti na volju i obojati oznake ili ih ukrasiti po vlastitoj želji.
  • ako ste vješti s PDFom ili nekim drugim alatima za uređivanje, oznake možete personalizirati i prilagoditi. *

*Samo napomena da su oznake izrađene u besplatnom online programu Canva. Takvi programi najčešće ne dopuštaju korištenje u komercijalne svrhe. Dakle, ne možete npr. izrezati logo Kutka za knjigu s oznaka i prodavati ih kao svoj rad. Možete, teoretski, ali tu se ja ograđujem ako dođe do pravnih posljedica 🙂

One Comment

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.